A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Міжнародний День Землі «Інвестуйте в нашу планету»

Дата: 26.04.2023 10:36
Кількість переглядів: 147

У Лужанському  ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід присвячений "Міжнародному Дню Землі" (підготували класний керівник 5-Б класу Тернущак О. Я. та вчитель географії Бабій А. М.)

День Землі - це свято, яке відзначається щороку 22 квітня з 1970 року для підтримки збереження навколишнього середовища та зменшення впливу людей на планету. Щороку День Землі має центральну тему, що означає новий акцент на конкретній екологічній проблемі. Тема Дня Землі 2023 року: «Інвестуйте в нашу планету» . Ця тема покликана переконати компанії, уряди та громадян у всьому світі в необхідності інвестувати в нашу планету, щоб покращити довкілля та дати нащадкам краще та безпечніше майбутнє.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Під час заходу була проведена вікторина, в якій прийняли активну участь всі учні школи та за кожну правильну відповідь отримали солодку винагороду. (вчитель географії Бабій А.М.) 

Фото без описуФото без опису

         Фото без опису                   Фото без опису

 

Протягом квітня 2023 р. наші учні брали активну участь у Всеукраїнському конкурсі "Година Землі" від проєкту "На Урок", де отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

ДЕНЬ ЗЕМЛІ: ВІДНОВИТИ ПРИРОДУ УКРАЇНИ! Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх розв’язання. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми. Для України сьогодні як ніколи актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля, що страждають від російських окупантів. Ми обов’язково збережемо наш дім, виженемо з нього ворога та почнемо відновлювати багату українську природу. 

Молоді козаки «Воїни світла» ініціювали і очолили у школі місячник «Екожиття- наше майбуття». Разом з джурами «Вільні соколи» взяли участь у екологічній годині «Ода рідній Землі: колограй подяки» та під керівництвом вчителя георафії Бабій А.М. взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Година Землі» від проекту « На Урок».

#dzhura_2023

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень