A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Дата: 22.12.2023 16:16
Кількість переглядів: 18

Багато століть тому, у небесах спалахнула Вифлеємська зоря, що віщувала прихід у світ любові, чистоти, віри й надії. Щороку відблиск цієї зірки запалює в будинках різдвяні свічі і в чистому голосі молитви, що летить угору, прозорий дзвін будить в наших серцях віру у добро та любов.

Це одне з найважливіших родинних свят, магічний день, коли кожна сім’я створює в оселі атмосферу затишку, достатку та злагоди, збираючись разом за одним столом.

І знов Різдво! Одне з найсвітліших та найкрасивіших християнських свят, яке приходить у світлі зірок, у сяйві свічок та в супроводі щирої колядки. Різдво – це улюблене свято, до якого готуємось завжди радісно та натхненно.

Різдво прийшло і у Лужанський ЗЗСО I-III ст. Учні підготували Різдвяні вітання, колядки, подарували глядачам театралізоване дійство- «Вертеп», в якому відтворили Різдвяні події та сімейний затишок за святковим столом, "Різдво в окопі" де показали, на превеликий жаль, події сьогодення - святкування Різдва на передовій, а також найменші учасники дійства щиро віншували та славили народження нашого Спасителя. Програма свята була цікава та насичена. Учні натхненно та щиро посилали свої Різдвяні вітання найріднішим людям.

Вітаємо з Різдвом Христовим!

У це світле свято бажаємо миру і просимо у Бога перемоги, спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, радості, міцного здоров’я та всіх благ!

Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень