A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Відкриття Класу безпеки

Дата: 27.10.2023 15:06
Кількість переглядів: 43

Із серії "Було - стало"....

Скажу чесно: ще рік тому і гадки не мала, що Господь так мудро покерує- і з двох темних найбільш проблемних приміщень (бо не було нічого, крім вікон, стін і дверей) постане такий крууууутий освітній простір. Була свідома - війна, коштів обмаль, є незавершені проєкти, є більш проблемні ситуації...

Але... на виконання наказу Відділ освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради за фінансової підтримки Великобичківська селищна рада, голови ТГ Олег Бурса та дякуючи наполегливій праці наших працівників Роман Скрипка та Вася Пранничук за короткий термін проєкт "Клас безпеки" реалізований у Лужанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів - і 26 жовтня 2023 р. відбулося урочисте відкриття нового Класу безпеки у Великобичківській громаді та проведено перше інтерактивне заняття із учнями різних вікових груп.

Учитель Дребіт Олеся провела цікаве заняття на тему "Безпечне середовище навколо нас", на якому познайомила дітей із осередками класу, провела цікаві вікторини, ребуси. Учні складали пазли, відгадували загадки, показували практичні навички, як поводитися безпечно у побуті, вдома, на дорозі. Особливими гостями уроку був Пес Патрон, що ознайомив дітей із поняттями мінної безпеки, юні рятувальники-пожежники, маленькі поліцейські та пані Аварія.

Окрема вдячність представникам Рахівського управління ДСНС за підтримку, рекомендації та навчально-методичну літературу.

Спасибі педагогам, батькам та учням, які гарно підготуватися до урочистого відкриття нового класу, який буде місцем навчання та відпочинку для діток усієї Великобичківської громади.

@Лужанський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Було - стало...

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень