A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Рій "Воїни світла"

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський флешмоб учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») "Мотивуй, надихай та дій!"

Всеукраїнський флешмоб учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») "Мотивуй, надихай та дій!".

14:45 02.04.2024

З Днем Соборності України!

З Днем Соборності України! Нехай любов до рідного краю об'єднує нас, допомагає йти до перемоги та процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України. Добробуту та миру!

15:54 22.01.2024

З Днем української писемності та мови, українці!

З Днем української писемності та мови, українці! Бажаємо вам шанувати і любити нашу мову, вживати її в повсякденному житті, розвивати та популяризувати її. Нехай українська мова завжди буде живою, вільною та квітучою!

15:01 27.10.2023

До Дня визволення села

Пісня "Над землею тумани" у виконанні ройової Мойсюк Іванни та Лети Антоніни на урочистостях до Дня визволення села

15:03 21.10.2023

Участь у національно-патріотичному таборі "Закарпатський вовкулака"

Участь у національно-патріотичному таборі "Закарпатський вовкулака" до Дня створення УПА у форматі вишколу у Колочавській громаді. Дякуємо за навчання зі спортивної, військової, медичної та туристичної підготовки.

15:08 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень