A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Рій "Воїни світла"

Дата: від до Скинути

ІІ етап (обласний ) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл""Джура"

У селі Осій, що на Закарпатті, стартував ІІ етап (обласний ) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл""Джура". Ця гра формує в нас не тільки сміливість, традиції, духовність, характер. В майбутньому нашу державу поведемо до світлого і гарного життя.

15:46 07.06.2023

Змагання «Рятівник»

Змагання «Рятівник» - змагання з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт.

15:49 04.06.2023

Інтелектуальна гра «Юний ерудит»

Ми є учасниками інтелектуальної гри «Юний ерудит», який проходив за ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради, Молодіжної ради та підтримки голови Великобичківської селищної ради Олега Бурси. «Юний ерудит».

14:01 23.05.2023

Наші нагороди

стали окрасою багатьох змагань та конкурсів. А Ваша вдячність, визнання та довіра – це найвища та безцінна нагорода для нас!

16:02 22.05.2023

Підсумкове таборування І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») старшої вікової групи

З 18 по 19 травня на базі Великобичківського ліцею відбулося підсумкове таборування І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») старшої вікової групи.Розпочалися ігри з урочистого параду команд, на якому з вітальним словом звернулися організатори та почесні гості, запрошені на відкриття. Гра стала способом життя – рухливим, активним, патріотичним, вона формує навички, які допомагають виживати за складних умов, краще пізнавати історію та душу українського народу, виховує майбутніх воїнів. Та крім конкурсів, на учасників чекали дуже цікаві та інформаційно-цінні майстер-класи: з надання першої медичної допомоги за допомогою підручних засобів.

15:45 22.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень