A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Рій "Гайдамаки"

Дата: від до Скинути

ТИЖДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Сьогодні в нашому Лужанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів завершився важливий Тиждень Пожежної Безпеки, метою якого було залучення дітей до вивчення та закріплення правил пожежної безпеки, розширення знань про причини виникнення пожежної небезпеки, повторення спеціальних номерів, за якими потрібно звертатися у разі надзвичайної ситуації.

15:41 05.04.2024

Ріки незмінно течуть додому

З 16 по 24 березня проходить тиждень читання, присвячений поезії. Тема тижня поезії 2024 – ДІМ. Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетеси Ірини Шувалової – “Ріки незмінно течуть додому”. Тиждень поезії є гарною можливістю відзначити роль поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни, адже поезія як форма літератури реагує на події найпершою. Поняття “дім” для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Дім для нас тепер про повертання і чекання, про безумовну віру в тих, хто за цей дім бореться.22 березня учні початкових класів Лужанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів спільно класні керівники 2 класу Осінська Л.М., 3 класу Дребіт Л.О., 4-А класу Дребіт О.О., 4-Б класу Скрипка О.Л. з бібліотекарем закладу Мирон Г.В. провели поетичні читання. Діти декламували та обговорювали поезію. Дім – це світло, котре гріє, навіть тоді, коли вас розділяють тисячі кілометрів. Дім – це Україна.

15:48 23.03.2024

Міжнародний день щастя

20 березня щорічно відзначають Міжнародний день щастя, який запроваджений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 28 червня 2012 року.

15:55 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень