A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Рій "Гайдамаки"

Дата: від до Скинути

Урок в класі безпеки

Рахівські рятувальники побували у селі Луг де провели перший урок у новому класі безпеки у місцевій школі з учнями 4 класів. Під час уроку діти почули цікаву інформацію про правила пожежної безпеки в побуті та вдома. Після цього в ігровій зоні учні наочно побачили протипожежний інвентар, приміряли форму пожежного та ознайомились з куточком мінної безпеки. Ну і як завжди надзвичайники відповідали на купу питань зацікавленої уроком малечі.

14:29 10.11.2023

День учнівського самоврядування

За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування.На один день у класі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме учні 4-А класу, які проводили уроки із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним і надзвичайно цікавим)

16:57 06.10.2023

День учителя

Дорогі наші вчителі, вітаємо вас із Днем учителя! Дякуємо вам за щедрість ваших сердець, безмежне терпіння і розуміння, відданість справі та любов до своїх учнів. Бути вчителем - нелегка праця, тож бажаємо вам здоров'я, бадьорості тіла і духу. Нехай учні вас поважають і люблять, а їхні батьки завжди пам'ятають, хто привів їхніх дітей на світлу дорогу знань.

14:54 06.10.2023

Всесвітній день захисту тварин

4 жовтня щорічно відзначають Всесвітній день захисту тварин. Цей день об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ.

15:51 04.10.2023

День захисників і захисниць України

Вітаємо всіх захисників України, які щодня роблять неймовірне та боряться за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!

16:46 01.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень