A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Рій "Гайдамаки"

Дата: від до Скинути

День святого Патрика ( St.Patrick's Day)

День святого Патрика ( St.Patrick's Day) святкують 17 березня  Сьогодні на уроках англійської мови учні Лужанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів поринають в атмосферу свята HAPPY ST. PATRICK’S DAY. Діти з цікавістю ознайомлювались з традиціями святкування дня, виконували різноманітні завдання.

14:00 17.03.2024

210 річниця від дня народження Великого Кобзаря

До 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря учні Лужанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли активну участь у вшануванні пам'яті Пророка України - Тараса Григоровича Шевченка. Учні початкових класів взяли участь у виразному читанні поезії Тараса Шевченка (вчителі початкових класів Митрюк Б В., Осінська Л.М., Дребіт Л.О., Дребіт О.О., Скрипка О.Л.), інсценізацію поеми "Тополя" підготували учні 9 класу (учитель Поляк М.В.) та проведено інтелектуальну гру між учнями 7-9 класів (учитель Піцура Т.П.). Загальношкільний конкурс малюнків за творами поета об'єднав учнів 1-11 класів та дав можливість розкрити таланти юних художників школи. Бібліотекар закладу Мирон Г.В. підготувала виставку літератури. Поважаймо, шануймо славного поета, художника, мислителя - Пророка українського народу. Хай слова Тараса Шевченка відлунюються у наших серцях.

15:04 08.03.2024

Бережімо наш скарб - рідну мову!

«Бережімо наш скарб - рідну мову!»- під таким гаслом були проведені заходи в початковій школі до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається щороку 21 лютого. Протягом дня проводилися різні види робіт, на яких учні поглиблювали свої знання про мову, її розвиток, місце серед інших мов світу, а також знайомилися зі шляхами підвищення культури мовлення, з мовними обов’язками громадян, з державними документами, що стосуються української мови.

16:56 21.02.2024

Дізнаємось про заповідник

Вчора екоосвітянкою еколого-освітнього центру «Центр Європи» були проведені екологічні заняття для школярів Лужанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

15:25 16.02.2024

День єднання

Україна майже 2 роки показує всьому світу свою силу, міць і волю у боротьбі з ворогом. Тому сьогодні, як ніколи українці повинні єднатися: бо в єдності сила, у єдності перемога.

15:14 16.02.2024

День безпечного інтернету

6.02.2024 року - День безпечного інтернету В Лужанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, для учнів 4 класів, проведено інформаційну бесіду-тренінг до Дня безпечного інтернету "Мій безпечний інтернет". На тренінгу діти мали можливість побачити на різних вправах як функціонує інтернет, та як є важливо дотримуватись правил щоб не потрапити в соціальну павутину, та вберегти від неприємностей себе та своїх близьких.

14:41 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень