A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Казка «Голодний дух», присвячена Дню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 рр.

Запалимо свічку у кожній оселі На пам'ять на вічну про дні невеселі... Про голод, що вдерся у кожну хатину. І нищила смерть ця старого й дитину... І падали в гаю знесилені люди... Й здавалося, краю страхіттям не буде! Худесенькі діти жують лободу... Важко уявити картину оту! Годину трагічну вшануємо нині: Запалимо свічку у кожній родині... Хай палає свіча ... хай палає, Поєднає вона нас в цей час. Хай сьогодні спогади лунають. Пам’ять чиста, світла і велична          Хай єднає нас!

15:45 27.11.2023

День Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, а також 10-ту річницю Революції Гідності. У цей день ми згадуємо героїчні події, які остаточно затвердили євроінтеграційний шлях.

16:02 21.11.2023

Безпечне освітнє середовище

З метою створення безпечного освітнього середовища в Лужанському закладі освіти Великобичківської територіальної громади, вільного від насильства та булінгу (цькування), усвідомлення учнями та відносно них правопорушень різного характеру та зменшення в майбутньому подій, пов’язаних з неповнолітніми особами групою методичного реагування у складі: 1.1. Варга Юлія Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту. 1.2. Тучкова Оксана Михайлівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту. 1.3. Карабчук Світлана Андріївна, начальник служби у справах дітей Великобичківської селищної ради. 1.4. Ілюк Андрій Богданович, шериф. Провели профілактичні бесіди з учнями 7-11 класів на тему: «Булінг», «Відповідальність за вчинення неповнолітніми кримінальних та адміністративних правопорушень», «Кібербулінг», «Секстинг», «Дотримання ПДР»

16:44 07.11.2023

Благодійний осінній ярмарок на підтримку ЗСУ

19 жовтня відбувся Благодійний осінній ярмарок, який вже став традиційним в нашій школі. Учні і батьки ретельно підготувалися до нього: випекли різні смаколики, проявили свої креативні та організаторські здібності. Виручені кошти від ярмарки ми передамо нашим захисникам ЗСУ. Торік, ми виручили 20 тисяч гривень, а цьогоріч - 28 222.

16:46 20.10.2023

День учнівського самоврядування

Шкільні роки чудові… Кожен із нас запам'ятає їх на все життя. У когось залишаться лише приємні спогади, у когось не дуже. Але є те, що обов'язково закарбується в пам'яті всіх учнів – це День самоврядування.

15:00 06.10.2023

День вчителя

Традиційно День вчителя в Україні припадає на першу неділю жовтня. Цього дня вітають з професійним святом не лише вчителів, але й усіх педагогів та освітян.

18:20 05.10.2023

Всесвітній день захисту тварин. Урок доброти

4 жовтня щорічно відзначають Всесвітній день захисту тварин. Цей день об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. Учні 4-Б класу провели "Урок доброти" з нагоди цього свята.

17:06 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень