A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Проєкт "У доброти багато доріг і одна мета"

Проєкт "У доброти багато доріг і одна мета". Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в нас наші педагоги. Творіть добрі справи – і нехай глобальне потепління настане тільки в серцях!

17:12 27.04.2023

"Чорнобиль"- Трагедія, Подвиг, Пам'ять!

Чорнобильська катастроофа — екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України.

16:32 27.04.2023

Чорнобиль - трагедія, подвиг, пам'ять!

Чорнобиль… Слово це стало символом горя і страждання, покинутих домівок. .Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу. Наш односельчанин, Мойсюк Іван Іванович- ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС. Учні разом з шкільним бібліотекарем Мирон Г.В. та завідуючою сільської бібліотеки Кравчук Г.В. привітали і подякували за мужність і відвагу! Низько вклоняємося за героїчний вчинок!

17:30 26.04.2023

Історія нескорених

Сьогодні вчитель історії Богуславець М.М. розповіла учням 9 та 10 класів про створення та діяльність Української Повстанської Армії, про діячів державотворення, військових, Героїв національно-визвольної боротьби. Доповненням до розповіді стала книжкова виставка, яку підготувала бібліотекар Мирон Г.В.

15:20 25.04.2023

За життя без сміття

Всесвітній День Землі - свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. За планом місячника під керівництвом вчителя екології Головчук О.І. проведено тренінг «За життя без сміття». Сортування сміття – це шлях до кращого життя!

15:06 25.04.2023

Майстер-клас із першої домедичної допомоги

«В ідеальному світі дитина не має бути тією єдиною людиною, яка може надати домедичну допомогу під час критичних обставин. Але в наших реаліях можливо все».Діти можуть не носити повноцінну аптечку, але якщо опиняться в ситуації, де є потерпілий, — потрібно вміти виконати кілька дій, що допоможуть людині дожити до приїзду медиків. Що це за дії? Та який правильний алгоритм надання домедичної допомоги, про який мають знати і дорослі, і діти? Про це все учні 3-А класу дізнались від шкільної медсестри Тодерюк О.М.

16:03 20.04.2023

Майстер-клас «Воскресни, писанко»

У кожній українській родині знають, що Великдень - одне з найбільших й найшанованіших після Різдва християнських свят. Дорослі і малі із настанням весни чекають цього свята. Учні 3-А класу були учасниками святкового майстер-класу «Воскресни, писанко!». На передодні світлого свята Пасхи учні створювали неповторні великодні писанки, віночки, кошики.

16:52 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень