A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дбаємо про чисте довкілля

Всі ми любимо спостерігати за красою природи: буйним цвітінням дерев, кущів, гарними запашними квітами. Але, щоб милуватися цією красою, потрібно, щоб кожен з нас зробив свій власний посильний  внесок у загальну добру справу. І от, сьогодні,  у День Довкілля, учні 3-А класу вийшли, щоб прикрасити свою «другу домівку». 

15:25 11.04.2023

Спортивні змагання «Спартакіада»

Команда учнів 3-А класу взяла участь у І турі Всеукраїнського фізкультурно -патріотичного фестивалю школярів України „Козацький гарт 2023”. До конкурсів наша команда «Гайдамаки» підійшла з повною відповідальністю і продемонструвала справжню волю до перемоги.У результаті напруженої боротьби за сумою місць усіх випробувань «Гайдамаки» вибороли І місце! МОЛОДЦІ ! . Бажаємо всім учасникам подальших перемог і нових спортивних звершень.

17:10 04.04.2023

Акція «Посади дерево»

В рамках екологічного двомісячнику у школі було проведено акцію "Посади дерево". Учні 3-А  з радістю підтримали цю ініціативу та прийняли активну участь в озелененні пришкільної ділянки. Учнями та вчителями було висаджено багато дерев та кущів.

15:17 03.04.2023

Вивчаємо літературу рідного краю

Уроки літератури рідного краю можуть бути як традиційними , так і нестандартними .Учні 3-А класу були активними учасниками уроку-«оживлення» .Сьогодні ми все частіше звертаємося до історії рідних місць, намагаємося глибше і всебічно її пізнати. Адже шлях до загальнолюдської культури пролягає через національне виховання. Потреба людини у пізнанні своєї землі сформувала впродовж віків науку краєзнавство. Краєзнавці проводять велику й різноманітну роботу в організації охорони пам’яток історії і культури, збирають відомості про природні резерви, шукають історичні документи й архівні матеріали, вивчають культуру і побут, народну творчість, видають географічні, історичні, етнографічні описи свого краю, довідники, путівники. Про це і дізнались юні козачата під час уроку.

15:12 30.03.2023

Свято зустрічі птахів

З року в рік ми з нетерпінням чекаємо, коли прийде найулюбленіша пора року – весна. Вона прожене холод, устелить землю зеленою травичкою, уквітчає її першими весняними квітами, а пташки наповнять гаї та діброви своїм голосним та веселим співом.

15:58 24.03.2023

Волонтерська діяльність та підтримка ЗСУ

Волонтерство для школярів є невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, можливістю реалізувати себе у служінні суспільству. Юний волонтер завдяки соціальній діяльності, набуває практичні життєві орієнтири, досвід, оволодіває мистецтвом життєтворчості, саморозвитку особистості. Учні 3-А класу роблять свій внесок для перемоги України.

16:22 22.03.2023

Щедрий вівторок. Даруємо іграшки. День добрих справ.

Учні 3-А класу роблять свій внесок для перемоги України. Дарують не просто іграшки, а турботу, радість для своїх однолітків. Юні волонтери завдяки соціальній діяльності, набувають практичні життєві орієнтири, досвід, оволодівають мистецтвом життєтворчості, саморозвитку особистості.

16:46 21.03.2023

Конкурс читців «Тарасове слово»

У день народження Тараса Григоровича Шевченка,  було проведено літературний захід. Роївці долучилися до його організації. Учні 3-Акласу готували біографічні відомості про поета та художника, читали вірші, брали участь у вікторині.

16:31 10.03.2023

«Жінко, ти завжди велична...»

Жінка може все. Але ким би вона не була, які б рекорди не встановлювала – завжди залишається жінкою, надихає своєю красою, ніжністю та чарівністю. Кожного дня вона робить ще один маленький крок назустріч мріям і при цьому невпинно дарує часточку своєї душі рідним, друзям, знайомим.

17:25 09.03.2023

Виготовляємо окопні свічки для ЗСУ

Після численних обстрілів ТЕС багато населених пунктів залишаються без світла, тепла та води. Електрику відключають у всіх містах України. У світлі цих подій особливо актуальними стали окопні свічки. Тепер їх роблять не тільки для потреб фронту, але для дому та сім'ї. Учні 3-А класу  не впадають у відчай – приносять матеріали для свічок, у вільний час роблять заготовки.

16:06 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень