A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з Володимиром Піпашем

Зустріч з Володимиром Піпашем: кандидатом історичних наук, головою Закарпатського обласного об'єднання ВУТ "Просвіта" ім. Т. Шевченка.

15:54 03.05.2023

Церква Пресвятої Богородиці - визнана об’єктом культурної спадщини національного значення

Сьогодні наша мандрівка була цікавою і захоплюючою. Ми відвідали одну з небагатьох церков, що має збережений первинний інтер'єр. Це дерев'яна Церква Пресвятої Богородиці, що знаходиться в селі Ділове. В 2018 році церква визнана об’єктом культурної спадщини національного значення, який внесено до Державного реєстру нерухомих пам’яток України (№ 070038). Незважаючи на плин часу, закриття церкви радянською владою у 1949 році та відкриття у 1960-у в якості краєзнавчого музею, донині вдалось зберегти її первинний інтер’єр. З 1995 року церква Різдва Пресвятої Богородиці — греко-католицька церква, як і було колись. Щиро дякуємо отцю Тарасу за теплий прийом і цікаву розповідь про пам’ятку народної дерев’яної архітектури.

16:32 01.05.2023

Чорнобиль не має минулого часу

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

16:20 28.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень