A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лужанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності та Свободи

Колектив та учні Лужанського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області вітає весь український народ з Днем Гідності і Свободи! У ці непрості для Батьківщини часи, бажаємо миру і злагоди, сил і натхнення для побудови щасливого майбутнього. Слава Україні!

15:24 21.11.2022

Конкурс імені Петра Яцика

Відбувся Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика - конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу. За останні роки кількість учасників конкурсу сягала 5 млн людей з-понад 20 країн світу. Учні 3-А класу також приєднуються до цього конкурсу .

16:38 11.11.2022

Благодійна ярмарка на допомогу ЗСУ

У нашій щколі відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Учні 3-А класу були активними учасниками благодійної акції. Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай – чого тільки не було на столах!  Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі.

16:12 10.11.2022

Всеукраїнська онлайн-олімпіада «Захисники і захисниці України»

Олімпіади «На Урок» допомагають учням  покращити знання та підготуватись до подальшого вивчення обраних дисциплін. На них чекали цікаві та різноманітні завдання, які розкривають  здібності учнів 3-А класу.

15:45 10.11.2022

День української писемності та мови

День української писемності та мови наші козачата відзначили урочисто та цікаво. Учні 3-А класу залюбки виконували цікаві завдання, брали участь у вікторині, співали пісні, читали вірші, писали один одному побажання,  слухали казки і самі їх розповідали. Кожен зрозумів, як важливо піклуватися про культуру мови, відчув її справжнє звучання в своєму серці.

16:27 09.11.2022

Онлайн-конкурс «НаУрок» «Від бандури до цимбал»

Народознавчий конкурси — це не лише спосіб оцінити знання, а й чудова можливість дізнатися багато нового, адже він не обмежується шкільною програмою. Учням 3-А класу було цікаво і пізнавально.

15:52 28.10.2022

Посвята у козачата

14 жовтня — День захистника України та Покрова  Пречистої Богородиці. Це свято завжди відзначається особливо: у формі ігор та забав, таких як “Котигорошко”, “Козацьке завзяття” тощо. В цей день молодші козачата змагаються у вправності та кмітливості у конкурсі «Козацькі розваги». Учні 3-А класу весело і з користю провели цей день.

15:35 14.10.2022

День захисту домашніх улюбленців

Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.

15:47 04.10.2022

Міжнародний день захисту тварин

Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і безпритульних тварин.

08:31 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень